AKSARAY / GÜZELYURT - Selime İlkokulu

Selime İlkokulu

Selime Kasabası Güzelyurt/Aksaray
Vizyon
Öğrencilerimizi ve Velilerimizi sevgi ve saygı dolu bir ortamda, doğaya saygılı ve huzurlu bir şekilde temelden sağlam bir kişilik ve eğitim yapısı içerisinde yetiştirmek, geleceği kucaklayacak derecede özgüvene sahip, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı ruhuna sindirmiş, teknolojinin en son imkanlarını kullanabilecek kadar çağdaş, insani değerlere sahip, sadece kendini değil bütün insanlığı düşünebilecek kadar engin bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz, içinde bulunduğumuz peribacaları ve tarihi yapıların etkisiyle tarihimizin tecrübelerinden istifade edecek kadar ileri görüşlü, doğaya saygılı olacak kadar kadar sevgi ve saygı dolu, 21. Yüzyıl geleceğini kucaklayacak ölçüde çalışkan ve azimli bireyler yetiştirmek için varız.
08:40 Başlama, 14:25 Bitiş
Ulaşım
İl merkezine 30, ilçeye 18 km uzaklıktadır. Selime Belediyesi,Ihlara Belediyesi,Güzelyurt Belediyesi Servis ve Minibüsleri ile ulaşım rahat bir şekilde sağlanmaktadır.
SELİME KASABASI
Aksaray İl merkezine 30 km Güzelyurt´a 18 km uzaklıktadır.
Okulumuzda Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır.